Company News

Kompozīta ārdurvis Vikking izstādē Building Industry Solutions 2018

) 26-28.09.2018.gadam starptautiskajā centrā, tirdzniecības kongresa "Ptak Warsaw Expo" Varšavā notika starptautiskā būvniecības izstāde BUILDING INDUSTRY SOLUTIONS. Izstādes apmeklētājiem bija iespēja apskatīt un iepazīties ar jaunumiem tirgu un būvniecības nozares, izstāžu laukumos tika iesniegti paraugi, celtniecības materiāli, celtniecības materiālu un aprīkojumu pāraugi. Visi interesenti saņēma kvalificētu speciālistu konsultācijas dažādās jomās būvniecība. Uzņēmums Vikking KTS iesniedza izstādē enerģijas taupīšanas logu sistēmas ar virsmu Real Wood , un pasīvās ieejas kompozīta durvis Vikking. Logu – dekorēšana ar PVC profila tehnoloģiju Real Wood ir unikāla sistēma un ir pakļauti starptautisko patentu aizsardzībai. Virsmas apdare tehnoloģiju RW novērš nepieciešamību laminēt profilu un nodrošina mūža izturību , atšķirībā no koksnes, nav nepieciešama virsmas aizsardzība no atmosfēras iedarbības. Izstādē ir pārstāvētas bīdāmo logu un terašu durvju sistēmas:

veramo-slīpie: iespēja izmantot slēptās cilpas, magnētisko sensoru, lai uzraudzītu situāciju loga vērtnes, klimata kontroles , kā arī kopējo darbību ar apsardzes signalizāciju.

veramo-bīdāmie: ērta sistēma duoPort SK ar lielāku stiklojuma.

paralēli nobīde: sistēma duoPort PAS piešķir logiem funkcionālo jaunumu. Kad vēdināšanas režīmā logu drošība režims ir tāds pats kad vērtne ir aizvērta.

paceļami bīdāmais HST: iespēja izgatavot logu sistēmas ar kopējo platumu 6 metri.

Durvis Vikking – neatkārtojams dizains, inovatīvi tehniskie risinājumi, izturību, drošība, zema siltuma vadītspēja, augstvērtīga furnitūra, izsturīga pret atmosfēras iedarbību – kompozīta ieejas durvis Vikking – ideāls risinājums, pasīvai siltai mājai, kas paredzēti kalpotu gadu desmitiem.

Iepazīties ar piedāvājumiem, kā arī saņemt konsultācijas Latvijā var mūsu salonā pēc adreses : Rīga, Dzelzavas 72, "Mēbeļu Nams", 1. stāvā.

Average (Total Votes: 0) 0.0

Comments