Company News

Monobloks” Profildoors”

Monobloks ir funkcionāls, praktisks un estētisks risinājums durvīm.

Mūsdienu dizains:

Monobloks” Profildoors” ir vienota konstrukcija, kas sastāv no durvju rāmja un teleskopiskā durvju līste. Monobloka dizains nodrošina durvju vērtnes un durvju līste atrasties vienā plaknē, kas ļauj jums izveidot īpašu interjera dizainu. Vienbloku durvju rāmja ražošanā tiek izmantoti kvalitatīvi, videi draudzīgi, mūsdienīgi materiāli. Ārējais pārklājums - polipropilēns no RENOLIT Germany, MDF - no EGGER.

konstrukcija:

vertikālās un horizontālās kastes ir iegriezti uz modernas profesionālas iekārtas rūpnīcā - 45 ° leņķī, tas nodrošina perfektu, vienmērīgu durvju kastes un līstes savienojumu viens ar otru. Kastes un līstes savienojums tiek veikts, izmantojot īpašus vācu ražotu komponentus: tapas, stiprinājuma kronšteinus un īpašus metāla skavas, kas radikāli izslēdz jebkādu monobloku konstrukcijas daļu pārvietošanos attiecībā pret otru uzstādīšanas un ekspluatācijas laikā. Teleskopiskā līste no iekšpuses ir piestiprināta ar īpašu vācu ražotu skrūvju saiti, kas nodrošina perfekti vienmērīgu stiprinājumu bez redzamām spraugām uzstādīšanas laikā un visā darbības laikā. Pārvadāšanas laikā kastes stūri ir aizsargāti ar īpašiem plastmasas uzgaļiem.

Profildoors Revers durvju rāmis ļauj iekšējās durvju vērtnes uzstādīt vienā plaksnē ar ārējām atverēm. Uzstādot Export Monoblock rāmi, iekšējās un ārējās atveres durvju vērtnes atrodas dažādās sienas plaksnēs attiecībā pret otru (1. attēls). Gadījumā, ja Monoblock Revers tiek izmantots kopā ar kārbu Monoblock Export, vizuāli abas plāksnes atrodas vienā līmeni, savukārt plāksnes atveras dažādos virzienos (2. attēls).

Буклет Моноблок. Монтажные размеры.

Average (Total Votes: 0) 0.0

Comments